Despre

Bine ati venit pe DaisyHome.ro !

 

DaisyHome.ro este despre mine, Dana: mamica, sotie si femeie…

…desi am diploma in contabilitate, cochetez de ceva timp cu lumea decoratiunilor hand-made. Am inceput din adolescenta prin a-mi decora camera, apoi m-am casatorit mi-am decorat apartamentul, dupa care am deschis o firma de evenimente si am decorat nunti, iar acum datorita aprecierilor si incurajarilor prietenilor am decis sa

duc mai departe aceasta pasiune

aducand mai multa culoare si viata incaperilor…si asa pasiunea s-a nascut cu timpul. Mi-am dat seama ca imi place sa aranjez flori, sa dau nastere unor combinatii si senzatii irepetabile.

Imi place la nebunie sa alerg in cautarea florilor, sa le aranjez in cosulete, cutiute, vaze sau ghivece intr-un mod in care nimeni nu s-ar fi gandit apoi sa le leg fundite de satin si sa ma emotionez in fata clientilor.

      Aici puteti gasi o varietate de cadouri si decoratiuni florale facute cu multa pasiune si cu dorinta de a reda o oaza de liniste in casa ta sau a celor dragi tie, momente de relaxare, idei inovatoare, practice si creative in materie de design!

DaisyHome.ro este mai mult decat un magazin online care ofera oricui sansa de a darui un cadou absolut unic, este transpunerea creativitatii si a pasiunii frumosului in materie vizibila si tangibila.